خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰
خانه » سوالات اموزش و پرورش » سوالات تخصصی هنرآموز صنایع غذایی اموزش و پرورش سال ۹۸

سوالات تخصصی هنرآموز صنایع غذایی اموزش و پرورش سال ۹۸

[تعداد: 6   میانگین: 2.7/5]

سوالات تخصصی هنرآموز صنایع غذایی اموزش و پرورش سال ۹۸ یکی از قسمت های مهم ازمون استخدامی تست های قبل از ازمون می باشد که که امسال اموزش پرورش ازمون برگزار میکند که شما دوستان و عزیزان میتوانید با مطالعه این بسته خود را از رقیبان جلوتر ببینید همراه ما باشید……………………

سوالات تخصصی هنرآموز صنایع غذایی اموزش و پرورش سال ۹۸ (طبق منابع اعلامی توسط سازمان سنجش)

سوالات تخصصی هنرآموز صنایع غذایی اموزش و پرورش سال 98

سوالات تخصصی هنرآموز صنایع غذایی اموزش و پرورش سال ۹۸

منابع مشخض شده در سوالات ازمون آموزش و پرورش رشته صنایع غذایی سال ۱۳۹۸:

مواد تخصصی : اصول صنايع غذايي – فرآوردههاي دامي – فرآوردههاي گياهي – ماشينهاي صنايع غذايي – ميكروبيولوژي مواد غذايي و عمليات

مواد عمومی : معارف اسلامی _ زبان و ادبیات فارسی _ زبان و ادبیات انگلیسی _ هوش و استعداد شغلی _ ریاضی و آمار _ کامپیوتر

 

خلاصه این بسته شامل زیر است :

سوالات تخصصی هنرآموز صنایع غذایی بخش عمومی با پاسخ نامه شامل :

سوالات فنّاوری اطلاعات (مهارتهای هفتگانه ICDL) ۶۰۰ سوال با پاسخ نامه
سوالات ریاضی و آمار مقدماتی ۶۰۰ سوال با پاسخ نامه
سوالات زبان و ادبیات فارسی و آیین نگارش۶۰۰ سوال با پاسخ نامه
سوالات معارف اسلامی ۵۵۰ سوال با پاسخ نامه
سوالات زبان انگلیسی ـ عمومی ۵۰۰ سوال با پاسخ نامه
سوالات اطلاعات عمومی، دانش اجتماعی و قانون اساسی ۶۰۰ سوال با پاسخ نامه
سوال هوش و استعداد شغلی ۱۰۰۰ سوال با پاسخ نامه

بخش جزوء و سوالات تخصصی اموزش و پرورش صنایع غذایی شامل :

کتاب اصول مهندسی صنايع غذايي به همراه ۴۰ سوال با پاسخ نامه

کتاب فرآوردههاي دامي

کتاب فرآوردههاي گياهي

کتاب ماشينهاي صنايع غذايي

کتاب عمليات ميكروبيولوژي رشته صنایع غذايي به همراه ۲۱ سوال با پاسخ نامه تشریحی

بخش جزوء عمومی اموزش و پرورش صنایع غذایی شامل :

بخش عمومی درصد قایل توجه ای در قبولی در ازمون دارد پس حتما جزوات و تست ها کنترل چند باره نمایید

جروء زبان و ادبیات فارسی کامل

جروء ریاضی و آمار مقدماتی کامل

جروء زبان انگلیسی کامل

جروء هوش و استعداد کامل

جروء معارف اسلامی کامل

جروء مهارتهای هفتگانه ICDL کامل

سوالات تخصصی هنرآموز صنایع غذایی (دوره های قبلی 🙂

اصل دفترچه عمومی آموزش و پرورش سال ۱۳۸۴ + جواب

اصل دفترچه عمومی آموزش و پرورش سال ۱۳۸۶ + جواب

اصل دفترچه عمومی آموزش و پرورش سال ۱۳۸۹ + جواب

اصل دفترچه عمومی آموزش و پرورش سال ۱۳۹۴ + جواب

اصل دفترچه عمومی آموزش و پرورش سال ۱۳۹۵ + جواب

اصل دفترچه عمومی آموزش و پرورش سال ۱۳۹۶ + جواب

اصل دفترچه عمومی آموزش و پرورش سال ۱۳۹۷ + جواب

اصل دفترچه تخصصی آموزش و پرورش سال ۱۳۸۹+بدون جواب

سوالات اموزش و پرورش صنایع غذایی (دفترچه فراگیر ) سال ۱۳۹۸ :

اصل دفترچه عمومی سوالات اولین دومین سومین چهارمین پنجمین آزمون فراگیر با پاسخ نامه

(با توجه به این سوالات دفترچه سال های گذشته می باشد کمک زیادی در اشنایی کامل با نحوه طراحی ازمون دارد با دقت زیادی مطالعه شود)

 

قیمت : ۴۸۰۰ تومان

[ بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود ]

 

نکات لازم :

تیم سوال ازمون تمام تلاش خود را کرده است که جامع ترین سوالات را با کیفیت باور نکردنی در اختیار شما خوبان قرار دهد

با توجه به این این سوالات دقیقا مطابق با سر فصل های ازمون می باشد کمک زیادی برای قبولی خواهد کرد

اگر سوالات درخواستی شما در سایت موجود نیست کافی است در قسمت تماس با ما درخواست سوالات مورد نظر را نمایید

با توجه به فرمت pdF این سوالات قابل استفاده در موبایل و کامیپوتر می باشد و به راحتی قابل چاپ می باشد

حق چاپ و نشر برای سایت سوال ازمون محفوظ می باشد

وزرات اموزش و پرورش


توضیحاتی در مورد رشته علوم و صنایع غذایی

جموعه علوم و صنایع کشاورزی که با عنوان مهندسی کشاورزی توسط داوطلبان گروههای آزمایشی علوم ریاضی و علوم تجربی انتخاب می شود، به علوم و صنایعی اطلاق می شود که طی آن مواد خام غذایی گیاهی و حیوانی، تولید، برداشت و فرآوری شده، برای مصرف آماده می گردد. رشد بی رویه جمعیت همراه با کاهش منابع غذایی،اهمیت به کارگیری روشهای علمی موثر برای افزایش تولید محصولات کشاورزی و دامی، بهبود کیفیت و کاهش ضایعات این محصولات را آشکار می سازد و دست یابی به این اهداف در قالب رشته های مهندسی کشاورزی ممکن و میسر است.

تعریف و هدف علوم و صنایع غذایی

این رشته در گذشته با نام مهندسی کشاورزی – صنایع فرآورده های کشاورزی در دانشگاههای کشور ارائه شده و از سال ۱۳۷۱ به طور رسمی به علوم و صنایع غذایی تغییر نام داده است. کلیه عملیاتی که پس از صید و برداشت محصولات زراعی و باغی و یا ذبح دام انجام شده و مواد خام را به ماده غذایی آماده مصرف تبدیل می کند، شامل روشهای نگه داری، فرآوری، بسته بندی و… زیر مجموعه این گرایش می باشند.
هدف از این رشته، تربیت نیروهای متخصصی است که بتوانند در زمینه هایی چون اجرای عملیات تبدیل مواد غذایی، نگه داری محصولات کشاورزی، کنترل کیفیت، کمک به طراحی و بهینه سازی خطوط تولید در کارخانه های مورد نظر فعالیت کرده هدایت، نظارت و مسوولیت فنی واحدهای تولید فرآورده های مختلف غذایی را بعهده گیرند.

اهمیت و جایگاه در جامعه

نیاز روز افزون جامعه به غذا و رشد بی رویه جمعیت و کاهش منابع غذایی، یکی از مهمترین مسائلی است که توجه دولتمردان، اندیشمندان و محققان را به خود معطوف داشته است. در این راستا، لزوم استفاده بهینه از منابع غذایی موجود و به کارگیری روشهای مطلوب نگه داری و جلوگیری از ضایعات بی رویه محصولات کشاورزی، تأمین منابع جدید غذایی، بسته بندی مناسب به منظور حفظ و بهبود کیفیت محصولات و …، از جمله مواردی است که اهمیت آن بر هیچ کس پوشیده نیست.

 

سبک نوین :

علاوه بر این، رشد و توسعه جوامع و پیشرفت علوم و صنعت، سبب پیدایش عادات و سبک های نوین غذایی شده، به گونه ای که نیاز به تنوع محصولات و پیدایش فرآورده های جدید غذایی و کمک غذایی به شکل روز افزونی احساس می گردد. بدین سبب رابطه مستقیم رشته صنایع غذایی با سلامت مردم و توجه خاص دولت و مردم به کمیت و کیفیت غذایی جامعه و ایجاد کارخانجات جدید صنایع غذایی و …، همگی دلایل بارزی هستند که اهمیت این رشته تحصیلی را نشان می دهند.

 


Copyright soal-azmon.ir © 2018- All rights Reserved